Pensel från färghem - din lokala färghandel
Hemleverans av Färghem - din lokala färghandel

Vi är en samling färghandlare med en gemensam handelsplats. Alla köp genomförs och levereras personal från din lokala färghandel.

Våra färghandlare

Färghem är inte en kedja med egna butiker, utan en grupp handlare som tror på samma sak – personlig service och kunskap.

Vi tror på närhet och värnar om det lokala. Våra ombud har en leveransradie om max 5 mil från sina butiker. Allt för att slippa långa leveranser och spara på miljön.

Det här betyder att vi inte kan betjäna alla som vill handla, men vi hoppas i framtiden kunna erbjuda våra produkter i samarbete med andra lokala aktörer.

Färghem - din lokala färghandel på nätet.

Hemleverans av färg

Färg är en produkt som är tung och därmed ganska kostsam att skicka på traditionellt vis. Vi ser ingen mening i att skicka paket några längre avstånd, utan arbetar hellre lokalt. Det ger oss samtidigt chans att dela med oss av kunskap och rådgivning. Den som levererar färgen kan det mesta om både metodik och material så du kan vara säker på att få bra råd. I alla köp ingår 10 minuters konsultation om just ditt projekt.

Anslutna butiker

Gundes Färg & Tapetshop
Slöjdvägen 7
177 59 Järfälla

Tel: 08-580 303 30 
E-post: info@gundesfarg.se

Se om vi kan leverera till dig

Vilken butik som betjänar dig bestäms av ditt postnummer. Tyvärr kan vi inte leverera överallt, kontrollera ditt postnummer och se om vi kan leverera till dig!